mPlati – Smartica

Mobilna aplikacija za kupovinu, aktivaciju i validaciju putnih karata u javnom gradskom prijevozu

Anytime, anywhere

smartica_app

 

Mobilna aplikacija Smartica predstavlja jedan od koncepata pametnih gradova koji omogućava putnicima javnog gradskog prijevoza korištenje mobilne aplikacije za kupovinu, aktivaciju i validaciju digitalnih putnih karata za javni gradski prijevoz.

Lakše do putne karte

 

Usluga se bazira na suradnji s ugovornim partnerima; prijevozničkim operatorima na području RH. Koristeći Smarticu možete kupiti pojedinačne/jednokratne ili dnevne putne karte za javni gradski prijevoz.

Kako koristiti Smarticu

 

Nije potrebno upisivati i ostavljati podatke o kreditnoj kartici, dovoljno je preuzeti mobilnu aplikaciju Smartica s Google Play ili Apple Store trgovine, odabrati vrstu digitalne putne karte koju želite kupiti, izdanu kartu validirati u vozilu i spremni ste za vožnju!

 

Potvrda o plaćanju stići će u obliku povratne SMS poruke na vaš A1 mobilni telefon sa svim podacima o naplaćenom iznosu, dok se izdana digitalna putna karta nalazi unutar mobilne aplikacije Smartica.

 

Za A1 i Tomato pretplatnike kupljeni sadržaj biti će naplaćen na mjesečnom računu, a za A1 i Tomato korisnike bonova iznos za kupovinu će biti oduzet odmah s prepaid računa.

 

A1 ili Tomato terete vaš račun za iznos kupljenog proizvoda ili usluge te za naknadu za izvršenu platnu transakciju.

 

BESPLATNA APLIKACIJA ZA IOS I ANDROID

Mobilnoj aplikaciji Smartica moguće je pristupiti putem Google Play i Apple Store trgovine aplikacijama te je u potpunosti besplatna za preuzimanje.

 

 

Usluga je dostupna za:

Android korisnike (min. verzija Android 5)

iOS korisnike (min. verzija iOS 9 )

 

Mobilna aplikacija podržava sustav javnog prijevoza sljedećih prijevoznih operatora:

GPP - Gradski prijevoz putnika d.o.o

KD Autotrolej d.o.o. Rijeka

Liburnija d.o.o. Zadar

Reference

Liburnija logo
Autotrolej logo

uslugu mogu koristiti korisnici:

BONBON-08
T_logo
a1

Česta pitanja i

Uvjeti korištenja